Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Přivážíme nové tarify NA DATOVÁNÍ a NA POHODU

Řídíme se heslem „vaše tarify, vaše pravidla“. Proto jsme se dvou tisíc z vás zeptali, jak byste si nové tarify představovali. Pomohli jste nám objevit tři hlavní směry. Tarify potřebujete na míru, na datování a na pohodu. Souhlasíme a přihazujeme jednu vychytávku navíc – tarif, který vám umí vrátit peníze.

 

TARIF NA DATOVÁNÍ

Skupina vás nás prosila, zdali bychom nedokázali nabídnout vyšší a levnější data, neboť voláte a smskujete hodně málo, ale surfujete jako ďas.

Vaše přání jsme vyslyšeli a vytvořili Tarif NA DATOVÁNÍ.  Výši dat si stejně jako u Tarifu NA MÍRU můžete klidně každý měsíc přenastavit. K tomu jsme přidali deset dokupů v různé výši. Na tarif můžete jednoduše přejít již dnes ve své Samoobsluze.

Po vyčerpání dat se internet zpomalí nebo úplně zastaví?
Internet se po vyčerpání základních balíčků pouze zpomalí na rychlost 16 kbit/s. Zastavení internetu, které aplikují jiní operátoři, nám nepřijde fér. Nenutíme vás dokupovat si zbytečně data, když například zbývá jen den do konce měsíce. 
Kolik stojí minuta volání a SMS?
Minuta i SMS stojí 2,50 Kč do všech sítí. 
Mohu tarif používat i v zahraničí?
Samozřejmě! Navíc v roamingu v Zóně 1 budete volat, smskovat a datovat za stejné ceny jako doma bez příplatků. Více o novém roamingu najdete v našem nedávném článku

 

TARIF NA POHODU

Uvědomujeme si, že Tarif NA MÍRU je super, pokud máte chuť sledovat své výdaje, přenastavovat si balíčky a mít vše přesně podle sebe. Ale co když nechcete nic řešit? Pak je tu pro vás Tarif NA POHODU. Pořiďte si neomezené volání a SMS do všech sítí za paušální částku, díky které si zastropujete své měsíční výdaje. Na tarif můžete přejít ve své Samoobsluze.

Nebyli bychom to ale my, kdybychom nepřidali vychytávku navíc…

Většinu lidí při výběru neomezenky trápí otázka, zdali ji vůbec potřebují. Co když budu někdy volat jen pár minut? U ostatních operátorů bych zaplatila celou částku, i kdybych si zavolala za měsíc jen pětkrát. My jsme se rozhodli zákazníkům v takovém případě vrátit peníze. Přijde nám to fér.Lucie Kalusová, projektová manažerka GoMobil

Trápí vás, že nevíte, kolik minut a SMS měsíčně spotřebujete? A zdali je tedy neomezenka pro vás výhodnější? Neřešte to, máme pro vás řešení. Tarif NA POHODU vám vrátí peníze, pokud některý měsíc budete málo volat nebo smskovat. Díky tomu je mnohem výhodnější a chytřejší než běžné neomezenky.

Příklad kolik vám tarif vrátí a kolik zaplatíte ve variantě bez internetu:

Tarif nyní startuje s akční slevou -50 Kč. Sleva platí při objednání nebo přechodu na tarif do 31.8.2017. U tarifu máte ještě jednu možnost. Můžete se rozhodnout, zdali ho chcete na dob neurčitou (bez závazku) a nebo si „plácneme“ na dobu určitou, konkrétně na 12 měsíců. Pokud s námi zamýšlíte alespoň tento čas strávit, odměníme vás za to slevou 100 Kč každý měsíc. Pokud chcete na tarif přejít, navštivte svou Samoobsluhu.

Počítají se v hladinách minuty a SMS dohromady?
Ano. Provoláte-li například 40 minut a pošlete 20 SMS, pak jste spotřebovali celkem 60 jednotek a tarif vám vrátí 200 Kč.
Co znamená smlouva na 12 měsíců?
Pokud se spolu dohodneme, že u nás zůstanete alespoň 12 měsíců, tedy na dobu určitou, získáte ke svému tarifu slevu. Kdybyste nás nakonec chtěli opustit dříve, doplatíte pouze 20 % ze souhrnu zbývajících minimálních měsíčních plnění. To je u Tarifu NA POHODU stanoveno na 199 Kč měsíčně. Příklad: Budete-li chtít odejít o 6 měsíců dříve. Pak doplatíte jen 6*199*0,2 = 239 Kč. 
Mohu tarif používat i v zahraničí?
Samozřejmě! Navíc v roamingu v Zóně 1 budete volat a smskovat neomezeně jako doma. Více o novém roamingu najdete v našem nedávném článku

 

TARIF NA MÍRU

Protože je Tarif NA MÍRU vaší nejoblíbenější volbou, zůstane samozřejmě v naší nabídce i nadále. Každý měsíc si díky němu můžete měnit své balíčky volných minut, SMS nebo dat, jak potřebujete.

Až do konce června máte možnost nastavit si u tarifu balíček Neomezené volání v rámci české sítě GoMobil jen za 49 Kč (99 Kč). Volání své rodině a přátelům u GoMobil si tak budete užívat hodiny a hodiny jen za pár korun. Balíček si nastavte ve své Samoobsluze.

 

Již neaktivní tarify

Nové tarify nahradí v nabídce Tarif START a Tarif V SÍTI ZDARMA. Pokud na nové tarify nebudete chtít přejít, tak samozřejmě nemusíte. Vaše současné tarify vám zůstanou i nadále.

  1. Ilja Špačková Ilja Špačková

    Dobrý den,
    potřebuji jednu informaci,kamarádka chce přejít k Vašemu operátorovi od 1.8.2017.Vzhledem k tomu,že jí současný operátor nevyhovuje,má s ním výpovědní smlouvu,která jí poběží.ˇ
    Svoje číslo by si chtěla zachovat,prosím kdy jí mám pomoci s vyřízením u Vás.
    Vašeho operátora využivám již druhým rokem.Děkuji za info.Špačková I.

    • Milan Milan

      Dobrý den, Iljo, napište nám nejlépe vaše telefonní číslo a také číslo vaší kamarádky na podpora@gomobil.cz moc rádi vám pomůžeme. O své číslo samozřejmě nepřijde, převedeme ho poměrně jednoduše k nám. Můžeme se takto domluvit? Díky moc. Milan

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *