Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Zpátky do školy s novým telefonem a chytrými hodinkami za akční ceny

Už se nám to blíží. Třetího září zazní první školní zvonění a děti se vrátí do školních lavic. Abychom jim návrat co nejvíc zpříjemnili, připravili jsme (nejen) pro ně nový telefon a chytré hodinky za akční ceny. A pokud děti nemáte nebo máte pocit, že vaše dítka nový telefon nebo hodinky nepotřebují, pořiďte si je pro sebe.

Uzavřeli jsme exkluzivní partnerství se specialisty Smarty.cz a Smartomat.cz a pro všechny zákazníky GoMobil jsme získali krásné slevy na telefony a chytré hodinky. Veškeré akce platí pouze do 30. září, tak neváhejte.

Nový telefon? Huawei Y6 Prime 2018

Moderní krasavec pro všechny, kteří se chtějí cítit mladě. Nabízí 5.7″ FullView HD+ displej, čtyřjádrový procesor, 3 GB paměť RAM, 32 GB interní úložiště a microSD slot. Perfektní fotky z vašich zážitků pořídíte díky 13 MPx fotoaparátu a nezbytná selfíčka vás budou bavit s přední 8 MPx kamerou.

Technologie Face ID, snímač otisků prstů, baterie o kapacitě 3000 mAh a OS Android 8 na nadstavbě EMUI 8 vás nenechají na pochybách, že tento moderní krasavec k vám prostě patří.

Kód na slevu: RINGO

Máme pro vás tohoto krasavce se slevou jen za 3 670 Kč! Stačí se prokliknout na Smarty.cz, vybrat si telefon Huawei Y6 Prime 2018 v libovolné barvě a zadat v objednávce slevový kód RINGO.

 

EXKLUZIVNĚ:

Měli byste zálusk na nový telefon, ale Huawei není pro vás to pravé ořechové? Nevadí, získali jsem pro vás slevy v různé výši i na ostatní produkty. Konkrétně minimálně 2 % na telefony a minimálně 5 % na příslušenství. Stačí se jen prokliknout přes tento speciální odkaz, registrovat se a ceny telefonů v nabídce na Smarty.cz vám automaticky poletí dolů.

Chytré hodinky SMART WATCH A1 se slevou 15 %

U specialisty na chytré hodinky Smartomat.cz jsme pro vás domluvili slevu 15 % na všechny produkty. Vyberte si libovolný chytrý produkt na www.smartomat.cz, zadejte do objednávky slevový kód ve tvaru: RINGO a sleva je vaše.

Doporučujeme vám zákaznicky nejoblíbenější chytré hodinky SMART WATCH A1. Hodinky jsou v šesti barevných variantách za akční cenu 757 Kč! Podporují SIM a microSD kartu a mají vlastní fotoaparát. Navíc jsou kompletně v češtině.

Kód na slevu: RINGO

7 důvodů proč si je vybrat:

 Akční cena pro zákazníky GoMobil je 757 Kč včetně DPH (běžná cena 890 Kč)

⌚ Ulehčí vám nebo vašim dětem život při každodenních situacích – již nemusíte lovit telefon v kapse, kabelce nebo batohu, zavoláte si přímo z hodinek

⌚ Díky podpoře SIM a bluetooth můžete hodinky používat jako samostatné zařízení anebo je propojit s vaším mobilním telefonem

⌚ Hodinky umožňují psaní a čtení SMS, zobrazí zprávy a notifikace ze sociálních sítí a aplikací (Facebook, Messenger, WhatsApp atp.)

⌚ Díky integrovanému fotoaparátu můžete pořizovat fotky a selfíčka, které se ukládají do galerie

⌚ Na hodinkách lze přehrávat hudbu, prohlížet obrázky a mají spoustu aplikací, které lze využít bez mobilního telefonu, například budík a kalendář

⌚ Jsou kompatibilní s OS Android 2.3 a vyšší, s iOS iPhone 4 a vyšší a s Windows Phone

 

Jaké další SLEVY by se vám líbily?

Napište nám níže do komentáře, u jakých dalších produktů a služeb by se vám líbilo, kdybychom pro vás vyjednali slevu. Hračky? Koloběžky? Zážitky? Je to jen na vás.

  1. Pavel Pavel

    Dobrý den, pokud tedy za mne, tak třeba zážitky, nebo nějaké zajímavé pobyty.
    Děkuji.

    • Milan Milan

      Super nápad, děkujeme Pavle. Určitě zkusíme oslovit další partnery i v této oblasti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *