Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Zpátky do školy s chytrými hodinkami Garmin a novým tarifem

Je tu září, měsíc ve kterém se děti vrací do školy. Proto by se nemělo zapomínat na odměnu 😉  – a to nejen pro vaše děti, ale i pro vás! V GoMobil proto přicházíme se zbrusu novou odměnou za doporučení – chytrými hodinkami Garmin Venu 2. generace s všestranným sportovním i volnočasovým využitím. A aby toho nebylo málo, můžete sobě nebo svým dětem pořídit i nový tarif RINGO 50, který v polovině srpna rozšířil naši rodinu tarifů RINGO.

odměna za doporučení: Garmin Veru 2S

Designové chytré hodinky jsou navrženy pro život v pohybu. Nabízejí dokonalou kombinaci moderního designu a chytrých fitness funkcí pro sledování vašeho zdravotního stavu a měření pohybových aktivit. Díky vodotěsnosti 5 ATM můžete chytré hodinky bez obav nosit do bazénu nebo se s nimi sprchovat.

Proč vás Garmin Venu 2S budou bavit?

  • Nabízejí designové provedené vhodné pro ženy i muže.
  • Jsou kompatibilní s operačním systémem Android i iOS.
  • Umožní vám pohodlné bezkontaktní platby skrze Garmin Pay.
  • Integrovaný přehrávač hudby vám umožní používat hodinky samostatně bez mobilního telefonu, stačí je jen připojit k bezdrátovým sluchátkům.
  • Disponují kvalitní baterií, která je udrží v chodu až 11 dní. Se zapnutou GPS se dočkáte výdrže 22 hodin a pokud si k tomu pustíte i muziku, můžete počítat až s 8 hodinovou výdrží.
  • V hodinkách naleznete řadu sportovních režimů i animované cvičení a umožní vám přesně určit vaši polohu díky GPS, GLONASS a GALILEO.
  • V neposlední řadě budete mít své tělo pod kontrolou – hodinky nabízejí měření dechu, sledování hydratace, monitoring stresu, snímač PULSE OX, monitorování energie a speciální funkce pro ženy.

Libí se vám? Stačí jen doporučit GoMobil a budete-li mít štěstí a vámi doporučená objednávka bude v měsíci třicátá třetí, jsou vaše! Navíc každý kdo doporučí získá volání svým blízkým na 12 měsíců zcela zdarma ➡️  www.gomobil.cz/odmeny/

Tarif RINGO 50

Ideální tarif pro všechny zákazníky, kteří volají jen dvě minuty denně, SMS pošlou jen pár a data si chtějí zvolit podle sebe, klidně každý měsíc jinak – od 1 GB po 3 GB.

Co tarif RINGO 50 obsahuje?

V jeho základním nastavením najdete:

📞  50 volných minut do všech mobilních sítí v ČR

🌐  datový balíček 1 GB

Kolik stojí?

Základní nastavení Tarifu RINGO 50 stojí 199 Kč včetně DPH a je zcela bez závazků. K tomu je samozřejmě potřeba přičíst cenu vyššího datového balíčku, pokud si jej zvolíte.

Jak si nastavím Tarif RINGO 50?

  1. Přihlaste se do Samoobsluhy
  2. Vstupte do Přehledu služby, u které chcete změnit tarif, a pokračujte v menu do záložky Můj tarif.
  3. Srolujte myší pod váš aktuální tarif a z nabídky si vyberte Tarif RINGO 50 a potvrďte výběr. V tarifu se vám automaticky nastaví 50 volných minut v rámci české sítě GoMobil a 1 GB dat. Pokud chcete navýšit datový balíček, vyberte jej právě v tomto kroku.
  4. Svou volbu jednoduše potvrďte zadáním svého hesla.
  5. Na nový Tarif RINGO 50 přejdete od 1. dne následující měsíce.
TIP: Pokud chcete mít změnu tarifu od 1. dne následujícího měsíce úspěšně nastavenou, naplánujte si ji v Samoobsluze vždy nejpozději do 20:00 posledního dne v měsíci.

Všechny aktuální kombinace oblíbeného Tarifu RINGO najdete na webu gomobil.cz nebo ve vaší Samoobsluze.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *