Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Svět výhodných nákupů s GoMobil

Už jste to slyšeli? Právě jsme spustili Svět výhodných nákupů s GoMobil pro celou rodinu. Podívejte se do zákulisí příprav a na to, jaké výhodné nabídky pro vás máme.

Na samém počátku byla touha poděkovat vám za vaši věrnost, že využíváte naše služby a udělat pro vás něco navíc. A to nejen v rámci mobilních služeb, které se snažíme neustále zlepšovat, protože to považujeme za samozřejmost. Ale něco nad ně, co by vám udělalo radost obzvlášť v předvánočním období.

A tak vznikl Svět výhodných nákupů.

Ten by se neobešel bez desítek partnerů, které jsme se rozhodli přesvědčit, že právě zákazníci GoMobil si jejich pozornost zaslouží. A dnes už můžeme říct, že jsme nadšení, s jakými partnery jsme se naladili na stejnou vlnu. A právě jim patří velký dík.

Některé e-shopy používají reklamní slogan, že u nich nakoupíte všechny vánoční dárky. U nás to platí třiadvaceti násobně. Právě tolik nabídek je totiž při spuštění výhodných nákupů pro vás připraveno. Ať už toužíte po novém chytrém telefonu, ledničce, doplňku do domácnosti, sportovním oblečení, skoku padákem nebo wellness pobytu, vše najdete v naší nabídce. A hlavně za exkluzivní slevu pouze pro vás.

Chameleon Ringo myslel i na své nejmenší zákazníky a fanoušky a proto v nabídce naleznete i hračky, stavebnice, plyšáky a nechybí ani Lego.

Jak to celé funguje?

Jednoduše. Přihlásíte se na muj.gomobil.cz/nakupy, vyberete si výhodnou nabídku, zobrazíte si slevový kód a můžete pokračovat do e-shopu partnera a nakoupit levněji. Slevový kód, který se vám po prokliku zobrazí, využijete na konkrétní produkt nebo i celý sortiment zboží.

Některé nabídky neobsahují slevový kód ale rovnou proklik na speciální stránku partnera, kterou pro nás vytvořil a na které jsou vybrané zvýhodněné produkty.

Dozvím se o nabídkách včas?

V předvánoční době si dovolíme vám zaslat na e-mail několik tipů na vánoční dárky, které ve Světě výhodných nákupů s GoMobil naleznete. Samozřejmě nás můžete sledovat na Facebooku, kde budeme tipy postupně zveřejňovat.

Jak dlouho tu výhodné nákupy budou?

Pevně věříme, že hodně dlouho. Samozřejmě budeme nabídky průběžně aktualizovat. Většina z nich platí do konce ledna 2019. Některé končí ale již o něco dříve a proto neváhejte a využijte je ještě dnes.

 

Otázka na závěr. Napište nám níže do komentáře, jaký další obchod / značku byste si přáli v programu mít a my ji oslovíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *