Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Společně jsme přispěli Hynkovi na speciální lůžko

Už druhým rokem společně podporujeme malého Hynka v jeho cestě za normálním životem. V roce 2019 jsme mu díky vám mohli předat šek na 63 050 Kč. Tyto peníze byly použity na jeho nákladnou rehabilitaci. Před Vánocemi 2020 jsme se Hynkovy maminky zeptali, co konkrétního by Hynek potřeboval. Odpověď byla velmi rychlá – speciální postel Latera Thema. Tím momentem vznikla myšlenka Vánoční sbírky pro Hynka.

Listopad 2020: Start sbírky

30. listopadu 2020 jsme rozkřikli do světa, že sbírka odstartovala. Přispět mohli všichni zákazníci GoMobil v Samoobsluze do konce roku a jako poděkování od nás obdrželi virtuální děkovnou medaili podle výše svého příspěvku.

Pokud chtěl přispět i někdo, kdo nebyl zákazníkem GoMobil, mohl Hynka podpořit libovolnou částkou na webu www.konto-hynek.cz.

Na co jsme přispívali

Speciální lůžko Latera Thema je elektricky polohovatelné lůžko s laterálním náklonem, které výrazně usnadňuje polohování pacientů s minimálním fyzickým úsilím, pouze za účasti jedné osoby. Jeho konstrukční vlastnosti, kryty, ložné plochy a další prvky byly navrženy pro snadné čištění a údržbu.

Patentové řešení zdvihové jednotky zajišťuje vynikající stabilitu, autoregrese při polohování zádového dílu rozšiřuje podporu pánevní oblasti, zvyšuje komfort pacientů a přispívá k nižšímu výskytu proleženin.

Kolik jsme vybrali

Za všechny zaměstnance GoMobil jsme přispěli částkou 20 tisíc korun a věřili jsme, že nám naši zákazníci pomohou dosáhnout cílové částky 69 tisíc korun, která odpovídá ceně speciálního elektrického lůžka Latera Thema.

Neuvěřitelným překvapením pro nás bylo, že se nám finální částky povedlo dosáhnout za necelých 24 hodin. 💙 

Tím ale sbírka zdaleka neskončila. Naopak, pokračovali jsme až do konce roku 2020 a díky skvělým zákazníkům GoMobil jsme mohli v lednu Hynkovi poslat nejen příspěvek na speciální lůžko, ale i další peníze, které budou použity na jeho nákladnou léčbu a rehabilitaci.

Celková hodnota sbírky: 112 600 Kč

Celkem přispělo: 446 zákazníků GoMobil

Duben 2021: postel dorazila

Díky koronavirovým opatřením se dodávka malinko protáhla, ale 16. dubna jsme dostali od Hynkovy maminky zprávu, že se postel už montuje. Zajímá vás jak vypadá? Tak to vám videu prozradí přímo Hynkova maminka.

Všem zákazníkům GoMobil moc děkujeme, že jste podpořili dobrou věc. Jste skvělí!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *