Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Nový program „Doporuč a získej“ slaví rok své existence

V květnu 2020 jsme odstartovali revoluci v odměnách za doporučení, ve které i po roce pokračujeme. Podívejte se do zákulisí příprav a na to, jak celá myšlenka vznikala a jaké další odměny pro naše stávající zákazníky máme připravené.

Na samém začátku stála touha odměnit naše stávající zákazníky za jejich věrnost a doporučení svým přátelům a známým. Také jsme pro ně chtěli udělat něco navíc – a to nejen v rámci mobilních služeb, které se snažíme neustále zlepšovat, protože to považujeme za samozřejmost. Ale něco nad jejich rámec, co by jim mohlo udělat radost.

A tak vznikla myšlenka nového programu „Doporuč a získej“.

Jak to celé funguje?

Jednoduše. Stačí přivést ke GoMobil své kamarády, známé, babičky, tetičky nebo děti, při objednávce uvést vaše telefonní číslo a jakmile bude jejich číslo aktivní v síti GoMobil, voláte si rok zdarma. O hodnotné ceny a data zdarma soutěžíte automaticky. A to je celé!

Odměny za doporučení (1. 5. 2020 – 30. 4. 2021)

Za první rok fungování nového programu Doporuč a získej:

  • evidujeme 3 172 objednávek, které uvedli svého doporučitele
  • rozdali jsme 12 hodnotných dárků (od mobilních telefonů, chytrých hodinek, televizí až po elektrické koloběžky)
  • dokup dat zdarma vyhrálo 240 zákazníků

Vítěze vyhlašujeme na sociálních sítích vždy po 15. dni následujícího měsíce a na jejich výčet se můžete podívat na www.gomobil.cz/odmeny. Všechny naše vítěze také kontaktujeme, takže nemusíte mít strach, že byste o odměnu přišli. 😉

Odměny za doporučení od 1.5.2021

Vzhledem k tomu, že se nový program Doporuč a získej setkal s kladným ohlasem od našich zákazníků, rozhodli jsme se ho od letošního května povýšit ještě na vyšší úroveň.

Všichni, kteří doporučí GoMobil, získají nejen volání zdarma svým doporučeným, ale i až 2 GB dat zdarma – a to každý měsíc na 12 měsíců.

Jak to funguje

Úplně stejně – rozkřikněte do světa, že máte rádi GoMobil, v objednávce vyplňte vaše telefonní číslo a odměny vás neminou.

📞 Volání zdarma na 12 měsíců

Tuto odměnu za doporučení získáte ihned, jakmile budou obě služby (Doporučená i Doporučující) aktivní v síti GoMobil. Volání se zdarma se vztahuje pouze na volání v rámci české sítě GoMobil. Nevztahuje se na volání v rámci Roamingu.

Když doporučíte opakovaně znovu, období volání zdarma všem svým Doporučeným službám i svému Doporučiteli se vám automaticky o jeden rok prodlouží.

📲 Dokup až 2 GB zdarma na 12 měsíců

Všichni zákazníci GoMobil, kteří mají Tarif RINGO s aktivním datovým balíčkem a právě tato služba bude uvedena u nové objednávky Doporučeného jako služba doporučující, získají automaticky nárok na dokup 500 MB, 1 GB nebo 2 GB zdarma a to jedenkrát v kalendářním měsíci na dobu 12 měsíců.

Výše dokupu, který můžete každý měsíc zdarma aktivovat se odvíjí od vámi aktuálně aktivního datového balíčku u tarifu. Jak dokup zdarma využít, se dozvíte v SMS zprávě, kterou vám automaticky zašleme, jakmile vám data začnou v daném měsíci docházet.

🎁 Soutěž o krásný dárek

Jakmile doporučíte GoMobil, jste automaticky zařazeny do soutěže o krásný dárek. Budete-li mít štěstí a vámi doporučená objednávka bude v květnu nebo v červnu třicátá třetí, vyhrajete rekreační elektrokolo SAVA.

Aktuální odměny za doporučení a soutěžní dárky pro vás budeme mít jen do 30.6.2021. Proto doporučte GoMobil, abyste je neprošvihli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *