Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

🍁 Nové podzimní datové balíčky se těší velké oblibě 🍁

Od poloviny září jsme vypustili ke všem tarifům RINGO nové podzimní datové balíčky. Díky nim budete online v parku i na louce a navíc si můžete ulovit gigabajty navíc se slevou. Pojďme se podívat na vaše nejoblíbenější kombinace tarifů!

🥇 Zlatá medaile: RINGO 100 + 7,5 GB

Tarif RINGO 100 s datovým balíčkem 7,5 GB vám nabízí ideální kombinaci minut, SMS a dat pro takové běžné užívání: 60 minut + 40 SMS + 7,5 GB = 359 Kč měsíčně. Pokud potřebujete volání v síti GoMobil, lze si k tarifu přidat neomezeně v síti jen
za 30 Kč.

🥈 Stříbrná medaile: Ringo 100 + 3,5 gb

Tarif RINGO 100 ve stejné kombinaci minut a SMS, ale nižším datovým balíčkem, je pro vás volbou číslo dvě. 60 minut + 40 SMS + 3,5 GB = 279 Kč měsíčně. Navíc získáte neomezené volání v síti GoMobil zdarma jako dárek.

🥉 Bronzová medaile: RINGO NEO

Milovníci neomezeného volání, kteří občas posílají i SMS a data si volí podle sebe, klidně každý měsíc jinak, objednávají Tarif RINGO NEO: neomezené volání do všech sítí + 100 SMS = 320 Kč měsíčně.

JAK SI NASTAVÍM nejoblíbenější kombinace tarifů?

  1. Přihlaste se do Samoobsluhy.
  2. Vstupte do Přehledu služby, u které chcete změnit tarif, a pokračujte v menu do záložky Můj tarif.
  3. Srolujte myší pod váš aktuální tarif a z nabídky si vyberte Tarif RINGO ve zvolené variantě a potvrďte výběr. V tarifu se vám automaticky nastaví minuty a SMS. Pokud chcete navýšit datový balíček, vyberte jej právě v tomto kroku.
  4. Svou volbu jednoduše potvrďte zadáním svého hesla.
  5. Na nový Tarif RINGO přejdete od 1. dne následující měsíce.
TIP: Pokud chcete mít změnu tarifu od 1. dne následujícího měsíce úspěšně nastavenou, naplánujte si ji v Samoobsluze vždy nejpozději do 20:00 posledního dne v měsíci.

Podívejte se, jaké další datové balíčky jsme pro vás na podzim připravili. Vybírat můžete od pár gigabajtů až po 21 GB.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *