Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Nejlevnější tarif pro seniory 60+

Náš Tarif ŠEDESÁT+ se těší velké oblibě nejen pro své přizpůsobení potřebám právě seniorům ale i pro svou variabilitu a cenu. Přání seniorů je mít možnost volat s rodinou a přáteli bez omezení a zbytečných starostí. Díky tomu jsme vytvořili tarif, který je již dva roky bezkonkurenční na trhu.

Neomezené volání a doplňkové balíčky

Jen za 250 Kč měsíčně získáte neomezené volání do všech sítí, bez dalších poplatků za data a SMS. Tarif ŠEDESÁT+ je navržen tak, aby vyhovoval potřebám těch, kteří chtějí hlavně neomezeně volat. Pokud však potřebujete více, nabízíme možnost přidání SMS a datových balíčků podle vašich přání.

Speciální nabídka vám umožní získat neomezené volání a 750 MB dat za stejnou cenu, jako v základním balíčku a to 250 Kč měsíčně. Více informací naleznete na našich stránkách www.gomobil.cz.

Data a SMS na přání

Pro ty, kteří hledají více než jen volání, máme v nabídce balíčky SMS a dat, které si můžete přizpůsobit podle svých potřeb. Můžete si zvolit mezi 750 MB, 2 GB nebo 3,5 GB dat a balíčky SMS, které zahrnují 100 volných minut do všech mobilních sítí v ČR. Kompletní ceník naleznete na našich webových stránkách.

Kompletní ceník

Dva senioři se dívají na mobilní telefon a usmívají se

Jak získat Tarif ŠEDESÁT+?

Stačí zavolat na naše zákaznické centrum na čísle 799 505 505, kde jsme pro vás v pracovních dnech od 8 do 17 hodin, nebo napsat na podpora@gomobil.cz. Tarif si také můžete sami aktivovat přímo na webu GoMobil. Vyberte si variantu, která vám nejlépe vyhovuje, a užijte si jednoduché a pohodlné telefonování.

Recenze našich zákazníků

Jako operátor nejsme žádný nováček. Na trhu jsme už od roku 2013 a máme přes 50 tisíc spokojených zákazníků. Pokud máte pochybnosti, koukněte na jejich recenze:

Seniorka volá rodině a přátelům díky tarifu ŠEDESÁT+

Otázky a odpovědi

1. Co zahrnuje základní tarif ŠEDESÁT+? Základní tarif ŠEDESÁT+ zahrnuje neomezené volání do všech sítí za 250 Kč měsíčně.

2. Jsou v tarifu zahrnuty i SMS a data? V základním tarifu nejsou SMS a data zahrnuty, ale můžete si je přidat podle potřeby.

3. Jaké jsou možnosti rozšíření tarifu? Nabízíme možnost přidání balíčku SMS, které zahrnují 100 volných minut do všech mobilních sítí v ČR a datových balíčků o velikosti 750 MB, 2 GB a 3,5 GB. Speciální nabídka zahrnuje neomezené volání a 3,5 GB dat za 300 Kč měsíčně.

4. Jak mohu tarif aktivovat? Tarif můžete aktivovat zavoláním na číslo 799 505 505, napsáním na podpora@gomobil.cz nebo sami na webu GoMobil.

5. Jaké jsou pracovní hodiny zákaznického servisu? Zákaznický servis je k dispozici v pracovních dnech od 8 do 17 hodin.

6. Mohu tarif změnit nebo zrušit kdykoliv? Ano, tarif můžete kdykoliv změnit nebo zrušit podle vašich potřeb. Tarif je možné měnit každý měsíc, což vám dává maximální flexibilitu přizpůsobit si služby podle aktuálních požadavků.

Tarif ŠEDESÁT+ je ideální volbou pro zákazníky na 60 let, klikněte na odkaz a nechte se získat jeho výhodami a přidejte se k našim spokojeným zákazníkům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *