Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Letní tipy na hry na mobil zdarma

Léto je v plném proudu a nejlepší je venku s rodinou a přáteli. Ale když počasí nepřeje nebo potřebujete zabavit děti na dlouhé cestě, moderní technika nám nabízí jiné způsoby krácení času. Proto jsme pro vás připravili seznam top 10 nejlepších her zdarma – a je jedno jestli váš mobilní telefon funguje na Androidu nebo IOS.

1. Pokémon Go

Pohybujte se v reálném světě a hledejte pokémony. Mohou být kdekoliv. Pokémon Go si propojením reálného světa a hry na mobil zdarma získal srdce mnoha hráčů. Jen pozor na úrazy. Občas se mrkněte i na cestu.

2. Milionář

Poslední verze oblíbené kvizové hry je Milionář 2021 – Český Kvíz. Užijete si intelektuální zábavu ve stylu devadesátek, ale v novém kabátě. Ocení nejen vaše děti, ale vy. Uvidíte sami.

3. Harry Potter

Motiv známého kouzelníka se objevuje hned v několika hrách. Nejvíce nás zaujala hra Harry Potter: Hogwarts Mystery, kde studujete v Bradavické škole čar a kouzel.

4. Marvel Strike Force

Když se řeknou „Marvelovky“, snad všichni ví o čem je řeč. Vesmír, který Marvel vytvořil, zasahuje i mezi hry na mobil zdarma. V povedené akční hře se setkáte s oblíbenými postavami Marvel Universa.

5. Mario Kart Tour

Super Mario je opět tady a patří mezi nejstahovanější hry na mobil zdarma. Je pro všechny milovníky arkádového pojetí her a kníratého hrdiny, kterého známe od dětství.

6. Forge of Empires

Vybudujte si vlastní civilizaci. Začnete malou vesničkou a v průběhu staletí ji budete rozvíjet. Nechybí objevování nových světů, ani dobývání cizích území. Vyzkoušejte sami.

7. Asphalt 9: Legends

Všichni milovníci rychlých vozů pozor. Závodní klasika, která kouzlí začátečníky i ostřílené hráče. Pobaví různorodost prostředí závodů i výběr závodních vozů.

8. Candy Crush Saga

Potřebujte vypnout? Nekomplikovaná hra postavená na geniálně jednoduchém principu spojování sladkostí stejné barvy je pro vás ta pravá. I proto patří mezi nejhranější hry na mobil zdarma současnosti.

9. Subway Surfers

Perfektní hra, pokud nehledáte nic složitého a chcete okamžitě začít hrát. Stačí se jen rozběhnout a užívat si nekonečnou honičku po kolejích a vlakových vagónech.

10. Clash Royal

Zažijte souboj s více hráči v reálném čase. Bojovníky jsou rytíři, draci i princezny. Cílem je srazit nepřátelského krále a jeho princezny z věží. Čekají vás trofeje, sláva i peníze.

Dnešní hry mají vyladěnou grafiku i zvuk. Lehce nás vtáhnout do děje a čas při nich letí ukrutným tempem. Pokud jste vášnivým hráčem, vyplatí se investovat do solidního herního mobilu. K zamyšlení je i lepší tarif, u kterého budete mít dostatek dat na svou herní vášeň. Mrkněte na Tarif RINGO, které jsou určeny všem náročným a datujícím zákazníkům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *