Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Ježíšek u Gomobil: Dárky pro všechny, soutěž i vánoční sbírka

U GoMobil začínají Vánoce už 15. listopadu! Připravili jsme si více než 100 tisíc dárků pro naše zákazníky, dojde i na soutěž a nebude chybět ani tradiční vánoční sbírka. Rozbalte si dárky a staňte se spolu s námi Ježíškovými vnoučaty.

Dárky v samoobsluze

Už 15.11. si mohou všichni zákazníci GoMobil otevřít první dárek, který na ně čeká přímo v samoobsluze. Na stejném místě si mohou 1.12. otevřít druhý.  Na co se můžete těšit?

  • 5 GB zdarma pro prvních 1000 zákazníků
  • GoTV balíčky zdarma pro 50.000 zákazníků
  • Slevy do e-shopu pro všechny zákazníky

Podrobné informace k jednotlivým dárkům najdete po rozbalení dárku přímo v samoobsluze na muj.gomobil.cz/jezisek.

Vánoční sbírka ve spolupráci s Ježíškovými vnoučaty

I o letošních Vánocích chceme za velké pomoci našich zákazníků obdarovat ty, na které bychom neměli zapomenout. Proto jsme tento rok navázali spolupráci s nadačním fondem Ježíškova vnoučata, který plní přání seniorům, kteří přišli o zájem vlastní rodiny, nebo ji už nemají. Mnozí z nich vánoční dárek nedostali roky, o to větší má tato sbírka význam.

Zdroj: Nadační fond České Rozhlasu, Ježíškova vnoučata

Ze všech letošních příběhů a přání, které můžete dohledat na webu Ježíškova vnoučata, vybereme podle finální částky až desítky z nich. Díky sbírce můžeme nakoupit i dražší dárky a zážitky, na které by jednotlivci nestačili.

Za všechny zaměstnance GoMobil přispíváme částkou 20 tisíc korun a věříme, že se k nám opět přidá mnoho našich zákazníků, stejně, jako tomu bylo minulé roky, kdy jsme dokonce překonali cílovou částku 120.000 Kč.

Jak se zapojit do sbírky?

Od 15.11. do 31.12.2022 se mohou zákazníci zapojit do sbírky v samoobsluze GoMobil na muj.gomobil.cz/sbirka. Mohou zvolit z celkem pěti možností příspěvku, a to od 100 Kč do 500 Kč. Částku, kterou zvolí jim připíšeme jednorázově do faktury.

Pokud jste se sami už zapojili, nebo se chystáte zapojit, nezapomeňte sledovat web GoMobil a naše sociální sítě pro další informace o samotném předání dárků, protože se uskuteční hlavně díky vám. Děkujeme!

Vánoční soutěž na FB

Od 22.11. do 25.11.2022 se můžou nejenom zákazníci GoMobil zúčastnit FB soutěže o 3x bezdrátová sluchátka v hodnotě 999 Kč. Soutěž proběhne ve spolupráci se společností FIXED.zone a.s. Pro více informací sledujte facebook GoMobil.

Vánoční kalendář GoMobil

od 15.11.2022
Zákazníci si mohou otevřít první dárek v samoobsluze a mohou se zapojit do vánoční sbírky.
od 22.11.2022 do 25.11.2022
Probíhá facebooková soutěž o 3x bezdrátová sluchátka.
od 1.12.2022
Zákazníci si mohou v samoobsluze otevřít druhý dárek.
31.12.2022
Poslední den, kdy si zákazník může otevřít dárky v samoobsluze a také poslední den, kdy je možné se zapojit do vánoční sbírky.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *