Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Inkaso z platební karty usnadní placení a přidá odměnu

Určitě to znáte, každý měsíc vám přijde pravidelné vyúčtování a vy jej uhradíte jednorázově převodem z účtu, ať už složenkou, na pobočce banky nebo platební kartou. Nastavte si Inkaso z platební karty, plaťte vyúčtování automaticky a šetřete svůj čas.

A to vše díky bezpečné platební bráně GoPay, která je starším sourozencem mobilního operátora GoMobil. Inkaso z platební karty využívá aktivně již 1614 zákazníků. Placení faktury probíhá automaticky a významně zákazníkům zpříjemňuje život. Za zavedení Inkasa z platební karty získáte odměnu 50 Kč jako slevu do svého vyúčtování.

Jak na to?

Zaplaťte tento měsíc své vyúčtování platební kartou a v Samoobsluze před platbou zaškrtněte tlačítko „Chci zavést inkaso z platební karty“. Placení příští měsíc bude probíhat již automaticky. O své vyúčtování se nemusíte tedy vůbec starat, peníze vám budou automaticky strženy a to až do výše maximálního limitu, který si u GoMobil nastavíte.

Podobně například funguje SIPO, ale Inkaso z platební karty je mnohem jednodušší.

Abyste si Inkaso nastavili během chviličky, připravili jsme pro vás v Centru nápovědy snadný návod, který vás provede krok za krokem a za 5 minut máte Inkaso z platební karty nastavené.

proč je inkaso z karty nejlepší?

💳 Jde o nejjednodušší automatický způsob jakým platit svá pravidelná vyúčtování. Nemusíte běhat do banky, ani se přihlašovat do internetového bankovnictví. Vše probíhá automaticky, aniž byste museli na své vyúčtování myslet.

💳 Je to zcela bezpečné! U platby Inkasem z platební karty si lze nastavit maximální limit, tedy maximální částku, kterou vám můžeme automaticky strhnout pro zaplacení vašeho vyúčtování. Limity si lze kdykoliv změnit podle vaší aktuální potřeby. V Centru nápovědy je pro vás připraven návod jak na to.

💳 Už nikdy se vám nestane, že budou vaše služby omezeny pro nezaplacení. Pokud by se inkaso nezdařilo (například na účtu nejsou peníze), budeme vás informovat e-mailem a vy uhradíte své vyúčtování jiným způsobem.

V naší rodině je už 1614 zákazníků, kteří díky této vychytávce šetří svůj čas a platí automaticky. Buďte jedním z nich a nastavte si Inkaso z platební karty u svého aktuálního vyúčtování ve své Samoobsluze.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *