Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

GoMobil slaví 8. narozeniny

Dnes je Den dětí, ale slavíme i my v GoMobil. Máme totiž osmé výročí! Pojďme si společně připomenout osm milníků, kterými jsme si za tu dobu prošli👇

Rok 2013: Kdo je GoMobil?

Odstartovali jsme 1.6. 2013 jako první mobilní operátor na jihu Čech, v té době ještě pod hlavičkou společnosti TERMS a.s. A i když využíváme infrastruktury sítě společnosti T-Mobile, vstupovali jste do vztahu vždy a jen pouze s námi – GoMobil.

Už od začátku jsme chtěli vytvářet dostupné a moderní služby pro každý den, které vás budou bavit.

Bez triků a háčků

Naši zákazníci nám věří, protože se chováme bez triků a háčků. Naše ceníky mají jen pár stránek a obchodní podmínky neměníme jako ponožky.

Každý měsíc jinak

Každý měsíc je jiný. Proč byste tedy měli mít stále stejný tarif? Proto lze naše služby nastavit na míru přesně podle vás – jednoduše: „Vaše tarify, vaše pravidla“.

Moderně a online

Neztrácejte čas na pobočkách. Vyřešit lze vše online z pohodlí domova či kanceláře. A mějte online přehled i o svých výdajích. Přehledná Samoobsluha vám to umožňuje.

Pečujeme s úsměvem

Naši kolegové na Zákaznickém centru jsou tady od začátku pro vás, nenechají vás ve štychu a vždy vám ochotně pomohou.

Rok 2014: Vznik Tarifu NA MÍRU

Je to neuvěřitelné, ale náš nejoblíbenější tarif mezi zákazníky nabízíme už 7 let! S Tarifem NA MÍRU si nastavíte výhodné balíčky minut, SMS a dat podle sebe a změníte je klidně každý měsíc jinak.

Pamatujete si jak vypadal Tarif NA MÍRU při svém vzniku? I my jsme měli problém jej poznat😀

Rok 2015: Chameleon RinGo

Našeho průvodce GoMobil, chameleona RinGa, není potřeba dlouze představovat. Poprvé se u GoMobil objevil v roce 2015 a schválně, poznáte rozdíl proti jeho dnešní podobě?

2016: Jsme jednička v přístupu k zákazníkům dle průzkumu ČTÚ

Naši zákazníci nás inspirovali jak být každý den lepší a jen díky nim jsme obdrželi ocenění Nejlepší operátor v péči o zákazníky.

V roce 2016 provedl Český telekomunikační úřad Průzkum zákaznické zkušenosti s poskytovateli telekomunikačních služeb v ČR. Průzkum odpovídal na otázky, jak jsou zákazníci spokojeni se svými operátory, jestli jsou pro ně smlouvy srozumitelné a orientují se v nich, nebo jaké oblasti svých smluv vnímají zákazníci jako problematické.

GoMobil se umístil na 1. místě💙

2017: Nová nabídka a Tarif NA POHODU

Rodina GoMobil se rozrostla na třicet pět tisíc zákazníků, pro které jsme připravili novou nabídku férových tarifů. K oblíbenému Tarifu NA MÍRU přibyl tarif pro všechny vášnivé surfaře (NA DATOVÁNÍ) a pak neomezenka pro všechny, kteří nechtějí nic řešit (NA POHODU).

Co byl koutek NA POHODU?

V létě 2019 jsme se s GoMobil vydali mezi naše zákazníky na nejrůznější akce a koncerty po Jihočeském kraji. Koutek NA POHODU nabízel free wi-fi, pohodlné sedáky fatboy, stín a hlavně tu Pohodu. Ostatně posuďte sami – náš kolega vypadá víc než spokojeně😀

2018: Slavíme 5. narozeniny

Celý červen se nesl ve znamení pátých narozenin GoMobil. S Ringem jsme ho poprvé oslavili i s našimi zákazníky. To hlavní jsme totiž připravili právě pro ně – velkou narozeninovou soutěž o 50 krásných dárků včetně zájezdu! Princip soutěže byl jednoduchý – pomozte najít RinGovi mouchu na obrázku.

Napište nám do komentářů, zda-li ji najdete i po 3 letech🦟

RinGo rozdával nejen krásné dárky, ale od našich zákazníků dostal i narozeninové přání. Pojďme si jich pár připomenout:

K tvým narozeninám RinGo, chci ti přát, dej si svou tučnou mouchu, co máš rád. Mám rád Tvé chameleoní možnosti – mohu měnit tarify dle libosti. Zůstaň navždy mezi námi a vymysli další super plány. Ať máme další nové možnosti!

RinGo, přeju ti tohle všecko: čisté hovory i na Mostecko, taky ať žádné smsky nezastaví hromy, blesky. Ještě rychlý přenos dat, ať můžeme pořádně surfovat. Zkrátka ať se nikdy neporouchá a hele, tam je moucha!

RinGo žere mouchy, nemá v hlavě brouky. Páté narozeniny slaví, přejem hlavně zdraví. Příští léta hodně much a o stáří ani muk! Pět let není žádný věk, k narozeninám přejeme dlouhověk. Všechno nejlepší RinGo!!!

2019: Vznik GoMobil s.r.o.

Jak jsme zmínili na začátku, GoMobil vznikl ve firmě TERMS a.s. A protože z novorozence povyrostl na malého operátora s velkým srdcem, který se stará o čtyřicet tisíc zákazníků, vznikl samostatný GoMobil s.r.o.

Pro naše zákazníky se tímto krokem téměř nic nezměnilo. Zůstali jsme tu pro vás ve stejný čas, ve stejném složením lidí a na stejném místě. Jen jste v patičkách webových stránek, v e-mailech a v pravidelném měsíčním vyúčtování nalezli místo TERMS a.s. firmu GoMobil s.r.o.

Nabízí se otázka, proč tehdy ke štěpení došlo. Jeden z důvodů bylo zpřehlednění naší organizační struktury a za šest let společného fungování jsme dostávali několik otázek na spojení GoMobil a TERMS a.s. Vysvětlovali jsme, že GoMobil je obchodní značka a nikoliv samostatná firma a to víme, že nebylo pro některé zákazníky srozumitelné. Od června 2019 už tedy nikoho nemateme – jsem GoMobil s.r.o. a jsme tu pro vás.

2020: Korona a GoMobil TV

Ve čtvrtek 12. března 2020 vyhlásila vláda České republiky nouzový stav kvůli pandemii Koronaviru s označením Covid-19. Zareagovali jsme téměř okamžitě a v pátek třináctého jsme si sbalili monitory, klávesnice a sluchátka a přestěhovali jsme se z kanceláří do svých domovů.

Od té doby jsme každý ze svého obýváku, ložnice a možné i malého kumbálku pomáhali našim zákazníkům alespoň na dálku. Věříme, že jste to vůbec nepoznali😉

Největším počinem roku 2020 byla beze sporu nová GoMobil TV, exkluzivně pro zákazníky GoMobil. Nabízí vám desítky kanálů v rozlišení Full HD, 7 dní zpětného přehrávání a spoustu tematických programových balíčků. Sledovat ji můžete na několika různých zařízení. Mezi nejoblíbenější patří na chytré televizi nebo ve webovém prohlížeči vašeho počítače nebo notebooku. V posledních letech získává oblibu i sledování na mobilu nebo tabletu.

Proč vás bude GoMobil TV bavit?

To vám ve videu prozradí Milan, který vám ukáže, jak to celé funguje a jak si ji propojit s televizí a přehledně provede všemi funkcemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *