Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Až 6 GB navíc jen za 22 Kč, k tomu soutěž o telefony a data zdarma. Datové léto je tady!

Léto je tady a my se ho pokusíme ještě více zpestřit nejenom zákazníkům GoMobil, ale i všem, kteří zavítají na naše stránky. Zapojte se do soutěže o 2 chytré telefony a 222 datových balíčků zdarma. Přečtěte si tento článek, ať vám nic neunikne!

Více dat za méně

Od 1.7. zlevňujeme a vylepšujeme letní dokupy dat u všech aktuálně nabízených tarifů Ringo s daty. Cenu letních dokupů snižujeme téměř o 70 %. Zákazníci si tak za data navíc připlatí pouze 22 Kč. Letní dokup je možné využít jednou měsíčně v období trvání akce. Vylepšili jsme i samotný objem dat u těchto dokupů, který se odvíjí od výše aktivního datového balíčku u tarifu, který má zákazník nastavený. Za 22 Kč můžete získat až 6 GB navíc. Kompletní pravidla a návod, jak dokup využít najdete na gomobil.cz/leto.

Kolik dat navíc zákazníci GoMobil získají za 22 Kč?

Aktivní balíček dat u tarifu Ringo Výše dokupu za 22 Kč
2 GB 2 GB
2,5 GB až 8 GB 4 GB
9 GB a více 6 GB

Soutěž o telefony a data zdarma

Hlavní výhrou v rámci Letní soutěže jsou dva telefony Samsung A52s, které může vyhrát každý soutěžící, tedy i ten, který není zákazníkem GoMobil. Stávající zákazníci mohou navíc v rámci Letní soutěže získat až 6 GB navíc zdarma. Akce s daty zdarma se bude týkat opět všech aktuálně nabízených tarifů Ringo s daty. Data zdarma vyhrává každý druhý soutěžící, který splní podmínky soutěže a to až do celkového součtu 222 výherců.

Termíny akcí

Letní dokupy
Letní dokup za zvýhodněnou cenu mohou zákazníci využít jednou měsíčně v období od 1.7. do 30.9.2022
Soutež o telefony
Soutěž o telefony probíhá od 1.7. do 31.8. a termíny slosování jsou 1.8. a 1.9.2022.
Soutěž o data zdarma
Soutěž o data zdarma probíhá od 1.7. do 31.8. a vyhodnocení bude probíhat průběžně. Výherci si poté mohou aktivovat jeden dokup zdarma a to nejpozději 30.9.2022.

Pro další informace a pro účast v hlavní soutěži přejděte na stránky Datového léta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *