Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Jsou tu vánoční dvojnásobné odměny za doporučení

V listopadu a prosinci jsme pro všechny zákazníky zdvojnásobili odměny za doporučení. Velmi si totiž vážíme toho, že k nám přivádíte své kamarády, babičky, strýčky, děti a téměř i domácí mazlíčky. Jak na to a jakou odměnu získáte?

Zmiňte se svým blízkým o GoMobil. Například u kávy, čaje nebo prvního vánočního punče. Můžete samozřejmě použít i toto magické tlačítko a zeptat se svých přátel na Facebooku.

Kdo je Doporučitel?
Doporučitel je nejčastěji stávající zákazník GoMobil, který doporučí nového zákazníka. Může se ale jednat i o nového zákazníka, který k nám teprve přichází a vezme někoho s sebou. Nebo o stávajícího zákazníka, který si ke svému kontaktu pořídí další službu.
Kdo je Doporučený?
Doporučený je osoba, která přichází na základě doporučení. Při objednávce služby (online nebo po telefonu) uvede telefonní číslo Doporučitele. 

 

Jakou odměnu a kdy dostanete?

  1. Sleva 300 Kč do vyúčtování
  2. SIM karta s 1,5 GB zdarma na měsíc

Odměnu 300 Kč za doporučení získáte ve formě slevy do vyúčtování. Nebude to ihned po aktivaci doporučené služby, ale po dvou včas ve splatnosti uhrazených fakturách. Nemusíte se bát, odměna vám do vyúčtování dorazí.

Jakmile na odměnu vznikne nárok, obdrží Doporučitel i Doporučený SMS o způsobu získání SIM karty s 1,5 GB zdarma na měsíc jako dárek.

Je odměna přenositelná i do dalšího měsíce?
Ano! Pokud například v jednom měsíci spotřebujete pouze část své odměny, zbytek vám přeneseme do měsíce dalšího.
Lze odměnu uplatnit u všech tarifů?
Ať už jako doporučitel máte jakýkoli tarif, odměnu do svého vyúčtování získáte. Doporučený si samozřejmě může vybrat jen z aktuálně nabízených tarifů – Tarif NA MÍRU, Tarif NA DATOVÁNÍ, Tarif NA POHODU.
Jak funguje datová SIM karta?
Jako odměnu za doporučení od nás obdržíte datovou SIM kartu, kterou můžete použít pro internet v mobilu, tabletu, notebooku nebo do modemu. Se SIM kartou není možné volat ani posílat SMS. Více o datové SIM se dozvíte v našem Centru nápovědy.

 

Jak funguje doporučení?

Stačí, aby vaši blízcí v objednávce uvedli vaše telefonní číslo a jak vy, tak oni máte odměnu v kapse. Objednávku může Doporučený učinit po telefonu a nadiktovat číslo Doporučitele našemu operátorovi, nebo uvést číslo Doporučitele v prvním kroku online objednávky.

Kompletní pravidla promo „Doporuč a získej“ naleznete v našem Centru nápovědy.

Co když se spletu v nadiktovaném čísle?
Nic se neděje. Jakmile na to přijdete, napište nám a my vše co nejdříve opravíme, aby vám odměna neunikla.
Co mám dělat, když chci přivést celou rodinu?
Paráda, jste nejlepší! Napište nám na podpora@gomobil.cz nebo na chat na www.gomobil.cz a my vám s převedením celé rodiny pomůžeme. Doporučíte se navíc všichni navzájem, takže každý člen rodiny získá 600 Kč (300 Kč za to že byl doporučen a 300 Kč za to že sám dalšího člena rodiny doporučil).

PS: Už jste zkusili použít toto magické tlačítko a zeptat se svých přátel na Facebooku? 

  1. Radek Svatoň Radek Svatoň

    Rád bych doporučil ve svém okolí a vůbec nejde o odměnu. Ale po konsolidaci vysílačů cca. před měsícem v téměř celé obci není signál. Takže není koho doporučovat.

  2. Láďa Láďa

    Bude platit bonusová odměna i pokud se dotyčný u vás zaregistruje nyní, ale převod čísla a začátek užívání-placení tarifu proběhne až po novém roce ?
    Děkuji za odpověď 🙂

    • Milan Milan

      Dobrý den, Láďo, služba musí být u doporučeného čísla aktivována nejpozději do konce následujícího měsíce od provedení objednávky. Příklad: pokud si službu objednáte dnes, tedy 13. listopadu, musí být služba aktivní do 31. prosince.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *