Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

O Vánocích si smlsneme na volání zdarma po celé EU

Od 23. prosince do 1. ledna si zákazníci GoMobil mohou mezi sebou volat zcela zdarma. A to nejen v rámci Česka ale také v roamingu v Zóně 1. Budete-li během Vánoc volat svým blízkým v síti GoMobil, nebude vás hovor nic stát ani vám nevyčerpá žádné volné jednotky.

Vážíme si toho, že naši zákazníci mají u GoMobil celé své rodiny, dědečky, tetičky, kamarády i možná i domácí mazlíčky. A proto všechny během vánočních svátků potěšíme voláním zdarma. 🎄 Doporučit GoMobil a přivést své blízké zkrátka stojí za to.

Jak vánoční dárek funguje

Dárek „Volání o Vánocích v síti GoMobil zdarma“ získávají všichni zákazníci s paušálními tarify automaticky. Od 00:00:00 dne 23. prosince 2017 do 23:59:59 dne 1. ledna 2018 budou vaše hovory uskutečněné v rámci sítě GoMobil zcela zdarma. Nebudou se vám ani odečítat z vašich balíčků volných minut.

Vánoční dárek se týká všech paušálních tarifů GoMobil. Netýká se Předplacenky a ostatních kreditových služeb (například SIM zdarma jako dárek).

Volání o Vánocích v síti GoMobil zdarma se týká také volání v roamingu v Zóně 1. Budete-li o svátcích například na výletě ve Vídni, nemusíte se bát zavolat svým přátelům, kteří mají svá telefonní čísla také u GoMobil.

Co když už mám neomezené volání v síti GoMobil nebo do všech sítí?
Pokud máte tarif, který obsahuje neomezené volání v české síti GoMobil nebo do všech sítí, případně máte balíček Rodinka, pak si můžete během Vánoc své volání v síti GoMobil zdarma užívat nejen v rámci Česka, ale navíc po celé EU.
Volám zdarma i na čísla mimo GoMobil?
Ne, dárek se týká pouze volání z čísla GoMobil na jiné číslo GoMobil a to pouze v rámci paušálních tarifů.
Jak uvidím dárek v Samoobsluze?
Vaše hovory v rámci GoMobil se během vánoční akce zařadí do samostatného řádku v přehledu výdajů v aktuálním měsíci. Všechny tyto hovory budou mít u sebe uvedenou cenu za 0 Kč.
Týká se dárek i volání do zahraničí?
Ne, volání do zahraničí, tedy volání z českého čísla s předvolbou +420 na telefonní číslo s odlišnou předvolbou (například +421), je něco jiného než volání v roamingu v Zóně 1 a vánoční dárek se takového volání netýká.
Jak je to s SMSkami v rámci sítě?
Akce se týká pouze volání v rámci sítě GoMobil. SMS zasílané v rámci sítě jsou účtovány nebo odečítány z balíčku dle standardních podmínek.

 

Jeden příklad za všechny

RinGo má u Tarifu NA MÍRU balíček 100 volných minut do všech sítí. Během prosince volá své manželce, která má také telefonní číslo u GoMobil. Až do 23. prosince se mu takové hovory odečítají z volných minut. Ale v období Vánoc, konkrétně od 23.12. do 1.1., mu volání manželce jeho balíček volných minut nečerpá.

Kompletní pravidla Akce: Volání o Vánocích v síti GoMobil zdarma

 

  1. Jiří ´ Jiří ´

    Děkujeme za dárek, určitě ho využijeme, protože naše celá rodina frčí na Gomobilu a jsme moc spokojený. Krásné vánoce.

  2. Petr Petr

    Dobrý den prosím vás co je to za akci jen volání v rámci go mobilu to jste nemohli vymyslet nějakou lepší akci vždyť je to vaše vyzitka a myslím že vaši zákazníci si zaslouží víc.

    • Milan Milan

      Díky za zpětnou vazbu Petře. Věříme, že většině našich zákazníků dárek udělal vánoční dárek radost. Pracujeme dál na tom a během ledna přineseme dárek další. Hezký den, Milan

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *