Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Svatomartinská soutěž pro partnery GoMobil

Věděli jste, že GoMobil má partnery po celé České republice? Společně rozšiřujeme řady více než 35 tisíc volající, SMSkujících a datujících spokojených zákazníků. Abychom podpořili náš společný zájem, připravili jsme si na měsíc listopad Svatomartinskou soutěž, jejíž výherci budou z řad našich partnerů.

1.11. v 0:11 jsme ji odpálili a základní podmínka je naprosto jednoduchá – prodej PŘEDPLACENKY GoMobil. Čím víc partneři prodají, tím větší šanci mají být mezi šťastnou čtyřkou, která od nás obdrží hodnotné ceny.

Dnešním dnem jsme přesně v polovině – optimisté se radují, že je ještě půlka před námi, pesimisté pláčou nad tím, že je půlka pryč – a končíme 30. listopadu ve 23:30, zbývá nám tedy už jen 15 dní!

Šťastné výherce, nejlepší prodejce PŘEDPLACENEK, vyhlásíme v prvním prosincovém týdnu a domluvíme se s nimi na předání výher. A o co že to vlastně hrajeme?

Jestli tipujete, že to bude mít něco společného se svátkem sv. Martina, máte pravdu! Třetí a čtvrtou cenou v soutěži jsou Svatomartinská vína od moravských vinařů, pro která jsme vyrazili tuto sobotu.

Nu a ti dva nejlepší partneři si budou moci pod stromeček nadělit nové telefony:

Vypadá to dobře, co říkáte? Tak neváhejte a prodávejte PŘEDPLACENKU, přece nechcete abychom si telefony museli nechat a ta vína vypít sami….

Podnikáte, chcete začít nabízet nové služby a máte prodejnu či pobočku? Nebo naopak jste obchodník se zajímavou sítí kontaktů, které by služby GoMobil mohly zajímat? Prodávejte naše služby a vydělávejte spolu s námi.

Na svých partnerech rozhodně nešetříme – kromě tematických soutěží, nabízíme i zajímavé bonusy za prodej služeb GoMobil a další výhody. Zaujalo vás to? Výborně, neváhejte a volejte na 770 778 378 nebo pište na partneri@gomobil.cz. Rádi vám zodpovíme veškeré otázky.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *