Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Představujeme nový tarif pro děti

V únoru jsme představili tarif určený speciálně pro zákazníky, kterým je 60 a více let. Ten zaznamenal úspěch, ale také vyvolal vlnu otázek zákazníků, zda chystáme něco i pro ty nejmladší. Tou dobou jsme již připravovali tarif, který v květnu vypouštíme do světa. Speciální tarif Junior, který je určen dětem a je ideální volbou do prvního telefonu či chytrých hodinek.

Dvě základní varianty

Tarif Junior nabízíme ve dvou základních variantách, ze kterých si zákazníci mohou vybrat. Základní cena obou variant je 95 Kč.

První je určena především dětem, jejichž rodina je také u GoMobil. V této variantě totiž tarif Junior obsahuje zcela neomezené volání v síti GoMobil. Volání do ostatních sítí je zpoplatněno částkou 1,50 Kč za minutu hovoru. Cena SMS je 1 Kč.

Ve druhé variantě za stejnou cenu, tedy 95 Kč, obsahuje tarif šedesát volných minut do všech sítí. Cena volání nad rámec tarifu i cena SMS zpráv je shodná s první variantou, tedy 1,50 Kč za minutu a 1 Kč za SMS.

Nový tarif pro děti od GoMobil je ideální volbou do prvního telefonu či hodinek.

Data na přání

V GoMobil si uvědomujeme, že řada rodičů si nepřeje, aby měli menší děti přístup k mobilním datům. I z tohoto důvodu je v základu tarif Junior nemá. Mysleli jsme ale i na děti, kterým budou chtít rodiče dopřát datové balíčky.

Základní balíček obsahuje 150 MB a je vhodný především do chytrých hodinek. Druhý balíček obsahuje 1 GB a je ideální do chytrých telefonů například pro využití online messengerů.

Víte, že nově nabízíme v našem e-shopu i hodinky pro děti? Přejít do e-shopu

GoMobil nově nabízí i chytré hodinky pro děti. Díky tarifu Junior na ně můžete získat slevu.

Vše pod kontrolou

Nespornou výhodou tarifu Junior je kompletní přehled a možnosti, které nabízí našim zákazníkům samoobsluha GoMobil. Budou tak mít vše pod kontrolou. A to i díky bezplatnému online podrobnému výpisu či možnosti nastavení limitů a blokací. Snadno se tak vyhnou nepříjemným překvapením. Zkrátka jsme vytvořili tarif, který je bezpečnější a výhodnější než kredit.
Tarif Junior pro děti je výhodnější a hlavně bezpečnější než předplacené SIM karty.

Průzkum mezi rodiči

Samotnému vzniku tarifu Junior předcházel také náš průzkum mezi rodiči. Dozvěděli jsme se tak například, že by pro své děti raději volili paušál místo kreditu. Jako důvod uvádějí větší přehled o útratě, ale také fakt, že nechtějí neustále řešit zůstatek kreditu. Mimojiné se obávají, že u kreditových SIM karet může dojít snadno k situaci, kdy si dítě už nemůže zavolat. Na druhou stranu se někteří rodiče vyhýbají paušálním službám z důvodu obavy z rizika vysoké faktury. Na to máme odpověď právě díky limitům a blokacím, které tarif Junior nabízí.

Základní ceník tarifu Junior

Junior volá v GoMobil

(neomezené volání v síti)

Junior volá jinam

(60 minut do všech sítí)

Základní cena bez dat

95 Kč

S balíčkem 150 MB
135 Kč
S balíčkem 1 GB
195 Kč

 

cena SMS

cena volání nad rámec tarifu

1 Kč / SMS
1,50 Kč / minuta

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *