Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Sundali jsme ceny dat z výšin blíž k vám. Až o 40 %.

Data, data a zase data. Někdo je vůbec nepotřebuje a někdo si bez nich nedokáže představit ani pár minut. Pro všechny dataře máme dobrou právu. Snížili jsme ceny datových balíčků od 300 MB u nejoblíbenějšího Tarifu NA MÍRU. 

Na úvod je potřeba říct, že věrnosti svých zákazníků si moc vážíme a proto nové ceny získávají všichni zákazníci na aktuálně nabízených tarifech automaticky, aniž by o ně museli požádat.

Změny se týkají všech aktuálně nabízených tarifů, ale s představením novinek začneme právě u toho nejpopulárnějšího.

 

Tarif NA MÍRU

Největšího zlevnění až o 40 % se dočkal oblíbený balíček 600 MB. Do rodiny datových balíčků přibyly nově 1 GB a 2 GB.

Některé méně oblíbené balíčky, například 1,2 GB, nás naopak opustily. Pokud je máte, budou vám fungovat i nadále, ale doporučujeme přejít na nové balíčky za lepší cenu.

Novinkou také je, že si můžete Tarif NA MÍRU pořídit s férovou smlouvou na rok a získat datové balíčky o 35 Kč levněji oproti variantě se smlouvou na dobu neurčitou (bez závazků).

Ceník paušálních služeb planý od 1.11.2017

Od kdy platí nové ceny?
Nové ceny platí od 1. listopadu 2017. Všichni naši zákazníci je získají automaticky, aniž by si o ně museli požádat.
Co znamená férová smlouva u Tarifu NA MÍRU?
Pokud nám přislíbíte, že budete součástí naší GoMobil rodiny alespoň následujících 12 měsíců, získáte datové balíčky od 300 MB u Tarifu NA MÍRU o 35 Kč levněji. Sleva vám navíc zůstane i po uplynutí 12 měsíců. Více o fungování férové smlouvy se dozvíte v Centru nápovědy.
Jak mohu na levnější data přejít?
Pokud již některý ze zmíněných balíčků máte, nižší cenu získáváte automaticky. Pokud ne, změnit balíček nebo celý tarif není nic složitého.

V Samoobsluze u své služby navštivte sekci Můj tarif a u Tarifu NA MÍRU si naplánujte libovolný datový balíček od prvního dne příštího měsíce. Pokud máte nyní jiný tarif, můžete na něj jednoduše přejít. Připomeneme, že změnu je potřeba naplánovat nejpozději do 20:00 poslední den v měsíci.

 

Tarif NA DATOVÁNÍ

Oblíbený tarif u datařů doznal jen několika malých změn, neboť nižší cenu dat měl již od svého spuštění. Všechny zákazníky, kteří měli aktivní balíček 500 MB, jsme bez navýšení ceny posunuli výše na 600 MB. I malá změna jistě potěší. Tento balíček ale nebudeme nadále aktivně nabízet.

Nově u Tarifu NA DATOVÁNÍ najdete následující balíčky:

Ceník paušálních služeb planý od 1.11.2017

Tarif NA POHODU

U naší chytré neomezenky jsme navýšili balíček 500 MB na 600 MB beze změny ceny. Vše jsme provedli automaticky, takže pokud jste měli balíček 500 MB, nemusíte nic řešit a máte nyní o sto megabajtů víc. I zde malá změna jistě potěší.

Ostatní datové balíčky jsme neměnili, neboť Tarif NA POHODU má nižší ceny dat již od svého spuštění 1. června. Balíček 600 MB získáte například za pouhých 100 Kč.

férovou smlouvou na 12 měsíců si celý tarif můžete užívat o 100 Kč levněji. Navíc do konce roku 2017 platí, že při přechodu na Tarif NA POHODU získáte jako dárek další slevu 50 Kč z celkové hodnoty tarifu.

Ceník paušálních služeb planý od 1.11.2017

Co znamená férová smlouva u Tarifu NA POHODU?
Pokud nám přislíbíte, že budete součástí naší GoMobil rodiny alespoň následujících 12 měsíců, získáte Tarif NA POHODU o 100 Kč levněji. Sleva vám navíc zůstane i po uplynutí 12 měsíců. Více o fungování férové smlouvy se dozvíte v Centru nápovědy.
Mohu přejít na jiný tarif, když už nyní mám smlouvu na 12 měsíců?
Ano, můžete přejít na jiný tarif, ale pouze ve variantě se smlouvou. Vaším přechodem se domluvíme na vzniku nové smlouvy na dobu 12 měsíců, s novým minimálním měsíčním plněním a novou výší slevy podle toho, jaký tarif si vyberete.

 

Již nenabízené tarify

Pokud máte starší již nenabízené tarify (START, V SÍTI ZDARMA, TERMS, 100, 200 a jiné), u nich ke změnám datových balíčků nedošlo.

Doporučujeme vám proto přejít na některý z aktuálně nabízených tarifů – NA MÍRU, NA DATOVÁNÍ nebo NA POHODU – a začít si užívat levnější data.

Přechod na jiný tarif si snadno naplánujete ve své Samoobsluze.

Do kdy musím změnu naplánovat?
Na nový tarif můžete přejít kdykoli od 1. dne následujícího měsíce. Změnu vždy naplánujte nejpozději do 20:00 poslední den v měsíci.
Co když mám již nyní tarif se smlouvou na 12 měsíců?
V takovém případě se při přechodu na nový tarif spolu domluvíme na uzavření nové smlouvy na 12 měsíců – s novou dobou trvání, novým minimálním měsíčním plněním a novou výší slevy podle toho, jaký tarif si vyberete. Více o férové smlouvě se dozvíte v Centru nápovědy.
Mohu zůstat na svém starém tarifu?
 Samozřejmě. Nutit vás k přechodu na jiný tarif nebudeme a na svém stávajícím můžete i nadále zůstat. 

 

Datové tarify

U datového tarifu jsme zlevnili data a přidali balíčky. Kompletní přehled cen u datových tarifů najdete v Ceníku paušálních služeb platný od 1.11.2017. SIM kartu na cesty i chalupu si jednoduše koupíte v našem e-shopu.

 

Tarify pro firemní zákazníky

Máte-li paušální služby vedené na své podnikání, pak i vy se můžete těšit z nových cen dat. Podívejte se na Ceník paušálních služeb pro firemní zákazníky platný od 1.11.2017.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *