Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

GoMobil slaví už 10 let!

Slavíme 10 let od vzniku GoMobil. Za tu dobu u nás zakotvilo přes 50 tisíc zákazníků. Co jsme si pro ně na oslavu připravili? Soutěž, data navíc, HBO balíček, dopravu v e-shopu jen za 10 Kč i malé ohlédnutí do historie. Více už se dozvíte v článku.

Hlavní dík patří zákazníkům

GoMobil slaví 10. narozeniny! Hlavní poděkování patří našim zákazníkům, bez kterých bychom této mety nedosáhli. Už je jich více než 50 tisíc a možná i vy patříte mezi ně. Jako poděkování jsme si pro naše zákazníky připravili soutěž o 10 telefonů a také několik narozeninových akcí. Všechny spojuje jedno magické číslo. Asi vás nepřekvapí, že je to desítka.

Za 10 let jsme našim zákazníkům nabídli kromě stovek různých kombinací mobilních tarifů i pevný internet na doma a později i internetovou televizi. V roce 2021 jsme spustili i e-shop s telefony. Ale bylo toho mnohem více. Stačí si vzpomenout třeba na našeho maskota chameleona Ringa. Víte, ve kterém roce se představil? Nevíte? Tak koukněte na gomobil.cz/narozeniny a ohlédněte se s námi za nedávnou historií malého operátora s velkým srdcem.

 

Zákazníci budou slavit s námi

GoMobil pořádá soutěž o 10 telefonů Samsung

Soutěž o 10 telefonů Samsung

Od 1.6. do 31.7. mohou nejen naši zákazníci soutěžit na webu GoMobil o 10 telefonů Samsung A14 v celkové hodnotě téměř 51.000 Kč. 10 šťastlivců vylosujeme po ukončení soutěže ze všech soutěžících, kteří správně odpoví na soutěžní otázku na webu gomobil.cz/narozeniny. Zkuste svoje štěstí i vy!

10 GB jen za 10 Kč? U GoMobil ano!

10 GB navíc jen za 10 Kč

Máte u GoMobil tarif s daty? Dopřejte si k vašemu datovému balíčku dalších 10 GB jen za 10 Kč! Narozeninový dokup mohou zákazníci GoMobil využít jednou v období od 1.6. do 31.7. Tento dokup má standardní platnost 30 dní. Více informací naleznete na webu gomobil.cz/narozeniny.

Dopřejte si filmové trháky i skvělé seriály s HBO jen za 10 Kč.

HBO balíček jen za 10 Kč

Používáte GoTV? Užijte si nášup filmových trháků a seriálů. Balíček HBO na první měsíc jen za 10 Kč si mohou uživatelé internetové televize GoTV aktivovat jednou v období od 1.6. do 31.7. Více informací naleznete na webu gomobil.cz/narozeniny.

Jste zákazníkem GoMobil, ale ještě nemáte aktivní GoTV? Aktivujte si ji ve vaší Samoobsluze na 30 dní zdarma.

Vyberte si váš nový telefon s dopravou jen za 10 Kč.

Doprava k chytrým telefonům jen za 10 Kč

Od 1.6. do 30.6. získají nejen zákazníci GoMobil při nákupu chytrého telefonu nebo hodinek narozeninovou dopravu přes Balíkovnu či Parcelshop jen za 10 Kč. Vyberte si váš nový telefon na eshop.gomobil.cz.

Pokud jste zákazníkem GoMobil, nezapomeňte si také ověřit, jestli máte nárok na věrnostní slevu na telefon ve výši až 1000 Kč. Stačí poslat z vašeho GoMobil čísla SMS ve tvaru ESHOP na 4343. Obratem vám to prozradíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *