Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

GoMobil oslavil páté narozeniny!

Celý červen se nesl ve znamení pátých narozenin GoMobil. S RinGem jsme je oslavili jak v kruhu rodinném, tak v kruhu našich zákazníků. Pojďme se za celým narozeninovým měsícem ohlédnout.

Slavit jsme začali 8. června v 10:00 a nechyběl dort 🎂, kremrole a speciální modrý koktejl GoMobil 🍸. Chameleon RinGo rozdal dárky všem svým kolegům, a jak jim to v nich slušelo, se můžete ostatně přesvědčit sami!

Pokud byste váhali, co to máme na očích, věřte, že jsou to chameleoní brýle. Tohle je asi první týmová fotografie, kterou jsme zveřejnili. Jak můžete vidět, nejsme parta sucharů z velké korporace. 🙂

Oslava trvala asi jen 15 minut a hurá zpět pečovat o zákazníky. To hlavní jsme totiž připravili právě pro ně – narozeninová soutěž o 50 krásných dárků včetně zájezdu. Soutěž jsme odstartovali 15. června a mohli se jí zúčastnit pouze stávající zákazníci GoMobil.

Jak jste mohli soutěžit?

Princip soutěže byl jednoduchý – pomozte najít RinGovi mouchu na obrázku. Respektive odhalte, v jakém políčku na obrázku se moucha nachází, a svoji odpověď nám napište v Samoobsluze. Ti z vás, kteří se soutěže účastnili, si určitě obrázek vybaví a vsadíme se, že i ono výherní políčko E8. Právě tam byla totiž moucha ukryta.

O co jste soutěžili?

Ve hře bylo celkem 50 hodnotných cen:

  • 1x Poukázka v hodnotě 20 000 Kč na zájezd od společnosti EXIM tours
  • 3x Telefon Huawei P20 Lite
  • 6x Chytré čidlo Magpie od ZOOCO.io
  • 15x Chytré hodinky Smart Watch A1
  • 25x Power Banka Swissten 20 000 mAh

Mohli jste RinGovi popřát

Spolu se správnou odpovědí jste měli možnost i popřát RinGovi k jeho jubileu. Od vyhlášení soutěže nám chodilo neuvěřitelné množství přání, z nichž jsme každý den dvě uveřejňovali na našem Facebooku. Spolu s RinGem vám za ně moc děkujeme a pár si jich připomeneme:

K tvým narozeninám RinGo, chci ti přát, dej si svou tučnou mouchu, co máš rád. Mám rád Tvé chameleoní možnosti – mohu měnit tarify dle libosti. Zůstaň navždy mezi námi a vymysli další super plány. Ať máme další nové možnosti!

RinGo, přeju ti tohle všecko: čisté hovory i na Mostecko, taky ať žádné smsky nezastaví hromy, blesky. Ještě rychlý přenos dat, ať můžeme pořádně surfovat. Zkrátka ať se nikdy neporouchá a hele, tam je moucha!

RinGo žere mouchy, nemá v hlavě brouky. Páté narozeniny slaví, přejem hlavně zdraví. Příští léta hodně much a o stáří ani muk! Pět let není žádný věk, k narozeninám přejeme dlouhověk. Všechno nejlepší RinGo!!!

Žádný diktát, trik a háček, s RinGem na nebi žádný mráček. Dobít kredit, Předplacenku, roaming a jsme z toho venku. Internet to potom jistí, GoMobil má signál čistý. Barvu mění chameleon, vítězí jak Napoleon.

Jen doufáme, že nás nestihne stejný osud jako Napoleona a boj s „velkou trojkou“ nás nebude stát život.

Jak BYLI VYBRÁNI výhercI?

Všechny správné odpovědi jsme seřadili za sebe podle data odeslání. Jednotlivým výhrám byly už od začátku soutěže přiřazeny výherní pozice. Stačilo tedy, aby vaše odpověď byla správná a měli jste štěstí, že se váš tip zařadí právě na výherní pozici.

Jak jsme výhry předali?

Jednotlivé dárky jsme odeslali šťastný výhercům v polovině července. Poukázku v hodnotě 20 000 Kč na zájezd jsme jeli předat do Brna osobně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *