Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

S balíčkem Rodinka se přestanete omezovat ve volání svým blízkým

U zákaznicky nejoblíbenějšího Tarifu NA MÍRU si můžete smlsnout na novém balíčku. Říkáme mu Rodinka a díky němu si v rámci sítě voláte a píšete s kýmkoli zdarma. Navíc získáte 150 minut a 50 SMS do ostatních mobilních sítí.

Vážíme si toho, že přivádíte ke GoMobil své kamarády, děti, tetičky i dědečky. Právě proto se snažíme z Tarifu NA MÍRU vytvořit ideální rodinný tarif.

Co balíček Rodinka obsahuje?

  • Neomezené volání a SMS v rámci české sítě GoMobil
  • 150 volných minut do všech mobilních sítí v ČR
  • 50 volných SMS do všech mobilních sítí v ČR

Jak funguje?

Balíček si velmi jednoduše naplánujete od prvního dne následujícího měsíce ve své Samoobsluze. Naleznete ho u Tarifu NA MÍRU. Pokud nyní již máte nějaké volné minuty a SMS, balíček vám je automaticky přenastaví na hodnoty 150 minut a 50 SMS. Můžete si samozřejmě přibrat i data, pokud prahnete po internetu v mobilu.

TIP: Balíček se nastavuje pro každé telefonní číslo samostatně. Nastavte si ho v rodině třeba jen u čísla, které volá a píše ostatním nejčastěji. To může být například máma. Je to jen na vás a vašich potřebách.

Kolik stojí?

Balíček Rodinka stojí 200 Kč / měsíc vč. DPH. K tomu je samozřejmě potřeba připočíst základní paušál Tarifu NA MÍRU, tedy 25 Kč, a datový balíček, pokud nějaký máte. To je vše. Standardní cena takového nastavení Tarifu NA MÍRU je 309 Kč / měsíc. Díky balíčku Rodinka ušetříte zhruba 27 %.

Jak zapnu Rodinku v Samoobsluze?

  1. Přihlaste se do Samoobsluhy na muj.gomobil.cz
  2. Vstupte do Přehledu služby, u které chcete balíček nastavit, a pokračujte v menu do záložky Můj tarif.
  3. U konfigurátoru Tarifu NA MÍRU zapněte přepínač u Balíčku Rodinka. V tarifu se vám automaticky nastaví 150 volných minut, 50 volných SMS a neomezené volání a SMS v rámci sítě.
  4. Svou volbu jednoduše potvrďte zadáním svého hesla.
  5. Balíček máte od 1. dne následujícího měsíce úspěšně nastaven.

TIP: Pokud chcete mít balíček od 1. dne následujícího měsíce úspěšně nastaven, naplánujte si ho v Samoobsluze vždy nejpozději do 20:00 posledního dne v měsíci.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *